Zonsopgang Gran Canaria

De Bestemmingen

Afrika

Cirque de Mafate

Afrika biedt vooral veel overweldigende natuur. Van de Tafelberg in Zuid-Afrika tot de Kilimanjaro en de Serengeti. Of haar vele wildparken, waar je op zoek kunt naar de Big 5. En Toto. De Reismannen zochten Afrika voor je uit. Waar je heen moet willen gaan en wat daar dan te doen is.

Azië

Verborgen tempels van Angkor Tom

Als je aan vakantie in Azië denkt, denk je al gauw aan de hagelwitte stranden van bijvoorbeeld Thailand of Indonesië. Maar Azië heeft ook op andere vlakken genoeg te bieden. Van de Japanse metropolen tot de uitgestrekte vlakten van Mongolië. Of de eeuwenoude zijderoute, die hoe dan ook ons huidige leven mee gevormd heeft.

Europa

Kamperen in Slovenië

Europa, het oude continent vol historie en vermaak voor alle leeftijden. Als je in Nederland al ‘een ander dialect elke tien minuutjes’ hebt, tel dan je winst aan culturele diversiteit over het hele continent genomen maar uit. Van skiën in de Alpen, via de historie van Italië door naar de toeristisch onontgonnen gebieden van Oost-Europa. En: Europa is logischerwijs home of De Reismannen. Dus daar bloggen we graag over.

Noord-Amerika

Noord-Amerika, baken van onze westelijke cultuur. Naar men zegt dan. Bekend vanwege metropolen als New York en Los Angeles, maar ook in Canada kunnen ze er stedenbouwkundig wel wat van. Denk bijvoorbeeld aan bruisende steden als Vancouver of Toronto. En van kilometers aan kilometers aan ongerepte natuur, in de vorm van nationale parken zoals Yellowstone, de Rocky Mountains of  Yosemite.

Bijzondere bestemmingen
eerlijke verhalen